Plasty Olbest s.r.o.

Ostravská 56, 739 25 Sviadnov


CZDEEN
xxx xx xx xx
  •  

ZASTŘEŠENÍ MODEL OBLOUK

Jedná se o nejpopulárnější model zastřešení bazénu jak u nás tak v celé Evropě. Svou jednoduchou a nízkou konstrukcí si tento typ zastřešení získal již mnoho spokojených zákazníků, kteří na něj nedají dopustit. Největší přednost tohoto zastřešení spočívá především v jeho vysoké odolnosti vůči povětrnostním vlivům. 

Toto je dosaženo použitím robustních hliníkových profilů a nosníků, které zajišťují maximální pevnost zastřešení. Polykarbonát použitý na výrobu zastřešení pochází od švýcarského výrobce, navíc má povrchovou úpravu "FROST", která výrazně zvyšuje jeho odolnost vůči poškození.

Zakládáme si na tom, aby naše zastřešení bylo vyrobeno jen z těch nejlepších vstupních materiálů od předních evropských výrobců. Díky tomu zaujímá naše společnost již přes 22 let vedoucí pozici ve výrobě zastřešení bazénů na evropském trhu. Kvalita bez kompromisů je motto, kterým se řídíme již od vzniku naší společnosti. Naším cílem je Vaše maximální spokojenost, proto Vám nabízíme vysoce kvalitní zastřešení bazénu s poskytnutím záruky 5 let na dutinkový polykarbonát a 10 let na hliníkovou konstrukci. 

POLYKARBONÁT

V základní výbavě máme na výběr barvu polykarbonátu čirou nebo bronz, přičemž jako jeden z mála výrobců nabízíme dutinkový polykarbonát s úpravu FROST zvyšující jeho celkovou odolnost. Na povrchu materiálu je tzv. "krupička", která navíc tvoří patinu zajišťující větší soukromí v bazénu. Na rozdíl od jiných výrobců používáme dutinkový polykarbonát tloušťky 10 mm. 

   

VÝHODY ZASTŘEŠENÍ BAZÉNU OD FIRMY OLBEST s.r.o.

  • Atraktivní cena (vždy kompletní nabídka bez příplatků)
  • Záruka 5 let na polykarbonát
  • Záruka 10 let na konstrukci
  • Polykarbonát tloušťky 10 mm s úpravou FROST
  • Libovolné umístění uzamykatelných dveří v čele nebo z boku zdarma
  • Pochozí pojezdové dráhy protažené 2,5 m za bazén zdarma
  • Robustní aretační prvky zdarma

V případě, že Vás zaujalo právě naše zastřešení, budeme velice rádi pokud nás budete kontaktovat s Vaší poptávkou. Kontaktní osoby naleznete v sekci kontakty, případně klikněte na záložku poptávka a zašlete nám Vaši poptávku rovnou. 

Zastřešení bazénu. Zastřešení bazénu. Zastřešení bazénu. Zastřešení bazénu. Azurově modrá. Zastřešení bazénu. Azurově modrá. Zastřešení bazénu. Kouřové provedení. Obloukové zastřešení. Kouřové provedení. Obloukové zastřešení. Kouřové provedení. Zastřešení na bazén. Kouřové provedení.

 

Kontakt

 OLBEST s.r.o. 
Ostravská 56, 739 25 Sviadnov 
IČO 25377680

 GPS 49°41'50.921"N, 18°19'8.976"E

firma zapsaná v OR u KS Ostrava oddíl C vložka 16663

Otevírací doba
Po - Pá 8:00 - 15:45 hod.

OBJEDNÁVKY, INFORMACE
tel. 777 566 646
tel. 558 655 561
info@plasty-olbest.cz

fb 

PRODEJNA BAZÉNOVÉHO PŘÍSLUŠENSTVÍ (+ PYROTECHNIKA)
tel. 777 566 646

Jaroslav Peter, jednatel
tel. 725 704 722

Terezie Kličková, účetní
tel. 774 566 646
 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies